OPBLOEIEN ACADEMY

De OPBLOEIEN ACADEMY biedt workshops en trainingen gericht persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het omgaan met stress, versterken van de veerkracht en communicatie- & samenwerkingsvaardigheden zijn hierbij de belangrijkste thema’s.

In de huidige wereld hebben we geen Einsteins nodig, maar mensen met EQ die samenwerken aan het oplossen van problemen. Vanuit rust en verbinding, niet vanuit stress en conflict. Meer dan ooit hebben we dat, want we leven in een wereld die in een snel tempo continu aan het veranderen is. Een wereld waarin echte oplossingen en innovaties in een breder kader van collectieve wijsheid en actie liggen.

OMGAAN MET STRESS

Workshops en trainingen gericht op het omgaan met stress, het voorkomen van chronische stress, burn-out en compassiemoeheid.

VERSTERKEN VAN VEERKRACHT

Workshops en trainingen gericht op meer balans en kracht bij problemen en tegenslag.

COMMUNICATIE EN SAMENWERKING

Workshops en trainingen gericht op verbinding, het omgaan met conflict in werkrelaties en het versterken van de communicatie en samenwerking op het werk.

RISE & SHINE LAB

RISE & SHINE LAB is een leerprogramma voor iedereen die meer van betekenis wilt zijn in werk en leven, en actief zoekend is naar hoe