RETRAITES

RUST & STILTE

Vertragen, verstillen, ontspannen en opladen in een mooie ruimte, omringd door de natuur van het Landgoed Amelisweerd, vlakbij de stad Utrecht. Even weg van je dagelijkse leven en beslommeringen. Even weg van de volle agenda met deadline’s. Ruimte voor reflectie. Een retraite van OPBLOEIEN biedt je dit allemaal.

De stilte opzoeken. Tijd voor jezelf nemen. Je weet best dat het belangrijk is, maar op één of andere manier komt het er niet van. Je bent veel te druk bezig in je leven. Daarom organiseert OPBLOEIEN retraites. Zodat jij met volle aandacht, voor jezelf én je lichaam, kunt opladen om vervolgens weer met nieuwe energie en inzichten naar huis te gaan.

Elke seizoen is er een dagretraite waar je aan kunt deelnemen. Er komen ook mini-retraites en weekendretraites, maar daar zijn nog geen data voor gepland.

DAGRETRAITE
LENTE

In de lente tintelt het van nieuw leven. Het is langer licht. Vogels bouwen nestjes. Knoppen komen uit. Bloesems stralen in volle pracht aan de bomen. Nieuwe bladeren en scheuten groeien. Het is een tijd van inspiratie en energie. Een tijd om jezelf weer te openen voor het leven. Ook is er kwetsbaarheid in het groeiproces. Niet alles groeit even hard. Daar zijn de juiste omstandigheden voor nodig.

In deze dagretraite sta je stil bij hoe je de lente energie kunt inzetten voor je eigen groei en ontwikkeling.

DAGRETRAITE
ZOMER

In de zomer groeit en bloeit alles door. De natuur komt op haar hoogtepunt. Het is de tijd van genieten, licht en warmte. Vruchten rijpen. Het leven speelt zich buiten af. Veel genieten en in contact staan met de buitenwereld.

Juist in deze tijd is het ook belangrijk om naar binnen te keren. Even weg uit de hectiek. Deze dagretraite brengt je dat. Het is belangrijk om in balans te blijven en de zomerenergie met haar passie en vuur niet te laten overheersen.