STRESS & BURN-OUT COACHING

VOOR PARTICULIEREN

  • Verlang je naar meer innerlijke rust in deze hectische tijd? Vind je het lastig om de balans tussen werk en privé te vinden?
  • Voel je je moe en futloos? Kun je steeds moeilijker ontspannen, ook als je moe bent? Ervaar je slaapproblemen?
  • Ben je prikkelbaar en sta je bijna voortdurend op scherp? Wil je beter je grenzen herkennen en aangeven?

Als je één of meerdere vragen met een ‘ja’ hebt beantwoord of een ander probleem hebt dat je stress bezorgd, dan kun je bij mij terecht voor coaching.

STOP MET ROOFBOUW DOOR STRESS

We praten vaak over veel stress alsof het er gewoon bij hoort. Alleen is dat niet zo. Langdurige stress put je compleet uit, ontregelt je stress- en immuunsysteem en kan op lange termijn tot ernstige gezondheidsproblemen leiden.

Het is daarom belangrijk om zo snel mogelijk te stoppen met het plegen van roofbouw op je leven!

STAP VOOR STAP JE EIGEN PAD (HER)VINDEN

Als ervaringsdeskundige weet ik hoe belangrijk het is om professionele begeleiding te krijgen van iemand die weet wat je doormaakt en je steunt in het maken van positieve stappen in je herstelproces. Je leven is te kostbaar om zomaar wat aan te modderen!

Ik begeleid je graag in het vinden van je eigen pad naar een gezond leven, met werk en relaties die je energie geven. Waar nodig werk ik samen met andere professionals.

Elk mens is uniek. Ik geloof niet in een standaard stappenplan, wel in een dynamische aanpak met aandacht voor het versterken van je fysieke, emotionele en mentale veerkracht.

De sessies vinden plaats op een mooie plek in Utrecht, bijvoorbeeld op het landgoed Amelisweerd. Door coaching te combineren met een wandeling in de buitenlucht kom je letterlijk in beweging.

PLAN EEN KENNISMAKING!

We kunnen snel een vrijblijvende kennismaking plannen: live, telefonisch of via zoom. Er is geen wachtlijst, we gaan direct aan de slag!

Angela Pagonidis
06 – 42 27 52 62
mail@opbloeien.net