SAMEN LEREN & CREËREN

Verbinding tussen mensen en plezier in samenwerking verlaagt het stressniveau bij mensen en creëert een omgeving waar mensen samen kunnen groeien en bloeien.

Voor creativiteit en innovatie hebben we geen Einsteins nodig, maar mensen met verschillende expertises die samenwerken aan het oplossen van problemen. Juist de uitwisseling van diverse waarheden, kennis, verhalen en ervaringen zorgen voor meer deskundigheid, creativiteit en duurzame oplossingen voor problemen. En die hebben we meer dan ooit nodig om te kunnen overleven in een wereld die in een snel tempo continu verandert.

Een wereld waarin echte oplossingen en innovaties in een breder kader van collectieve wijsheid en actie liggen, en niet in één leider of opvatting. Naast elkaar staan, empathie, elkaars behoeften respecteren, vertrouwen, gezamenlijke doelen hebben, elkaars talenten, diversiteit en ideeën waarderen, en samen iets scheppen zijn belangrijk. Het geheel is meer dan de som der delen.

MASTERMINDS & INTERVISIE VOOR ONDERNEMERS

Voor ondernemers & zzp-ers die geloven in de kracht van samenwerken, samen leren en creëren.

SAMEN LEREN & CREËREN IN ORGANISATIES

Voor organisaties en professionals die op zoek zijn naar effectieve en gezonde patronen van organiseren, innoveren, leren en samenwerken.

RISE & SHINE LAB

RISE & SHINE LAB is een leerprogramma voor iedereen die meer van betekenis wilt zijn in het leven en werk en actief zoekend is naar hoe.

NIEUWSGIERIG?

We kunnen snel een vrijblijvende kennismaking plannen: live, telefonisch of via zoom. Er is geen wachtlijst, we gaan direct aan de slag!

Angela Pagonidis
06 – 42 27 52 62
mail@opbloeien.net