WAT KAN IK VERWACHTEN?

We beginnen een coachtraject altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te bekijken of er een klik is oftewel een basis om verder te gaan met elkaar.

Als we allebei vertrouwen in hebben, dan starten we. Op basis van de doelen die je wilt bereiken, bepalen we duur van het traject.

Uiteraard zijn onze gesprekken vertrouwelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Onze gesprekken kunnen diepgaand zijn en soms wat minder diep, afhankelijk van wat jij op het moment nodig hebt en wilt bespreken. Jij bent aan het roer.

Mijn manier van werken is praktisch en doelgericht. Doordat de sessies veelal in de buitenlucht plaatsvinden tijdens een wandeling, kom je ook letterlijk in beweging.

Er zullen emoties en gevoelens loskomen, bij de ene persoon is dit meer dan bij de ander.

In elke sessie geef je aan waar je aan wilt werken. We houden wel de rode lijn van het traject vast. Indien nodig zal ik je vragen huiswerkopdrachten te doen. Journaling helpt je om de sessies en het besprokene beter vast te houden. Ook helpt journaling je om inzicht te krijgen in je gevoelens, gedachten en gedrag. Zo kom je steeds dichterbij je doel, tot je uiteindelijk zelf verder kunt gaan.