ACADEMY

De OPBLOEIEN ACADEMY biedt trainingen, workshops, masterminds en intervisie gericht persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het versterken van de veerkracht, communicatie- en samenwerkingsvaardigheden en het omgaan met stress zijn hierbij de belangrijkste thema’s.

In de huidige wereld hebben we geen Einsteins nodig, maar mensen met IQ en EQ die samenwerken aan het oplossen van problemen. Juist de uitwisseling van diverse waarheden, kennis, verhalen en ervaringen zorgen voor meer deskundigheid, creativiteit en duurzame oplossingen. En dat hebben we meer dan ooit hard nodig om te kunnen overleven in een wereld die in een snel tempo continu verandert. Een wereld waarin echte oplossingen en innovaties in een breder kader van collectieve wijsheid en actie liggen, en niet in één leider of opvatting. Het geheel is meer dan de som der delen.

MASTERMINDS & INTERVISIE VOOR ONDERNEMERS

Voor ondernemers & zzp-ers die geloven in de kracht van samenwerken, samen leren en creëren.

SAMEN LEREN & CREËREN IN ORGANISATIES

Voor organisaties en professionals die op zoek zijn naar effectieve en gezonde patronen van organiseren, innoveren, leren en samenwerken.

RISE & SHINE LAB

RISE & SHINE LAB is een leerprogramma voor iedereen die meer van betekenis wilt zijn in het leven en werk en actief zoekend is naar hoe.

TRAININGEN & WORKSHOPS

Diverse thema’s zoals omgaan met stress, het versterken van veerkracht, verbindend en waarderend communiceren. Een overzicht van alle trainingen (2 dagen) en workshops (1 dagdeel) tref je hier.