RISE & SHINE LAB

RUST & BETEKENIS
IN LEVEN & WERK

RISE & SHINE LAB is een leerprogramma in retraite vorm. Voor iedereen op zoek naar meer rust. Voor iedereen die meer van betekenis wilt zijn in leven en werk, en actief zoekend is naar hoe.

Centraal staan: het omgaan met stress, versterken van je veerkracht, communicatie- en samenwerkingsvaardigheden, integratie van body, mind & soul, bewustwording van je patronen en belemmeringen, bewustwording van wie je in essentie bent en het werk dat echt bij jou past. Om zo blijvende positieve verandering in gang te zetten!

Het leerprogramma van 10 sessies ontstaat in co-creatie met de deelnemers. Actieve inbreng en leiderschap van alle deelnemers is daarom van belang. We laten ons inspireren door de uitgangspunten en werkvormen uit de Art of Hosting en Theory U. Mindfulness, ademwerk, zelfcompassie en beweging vormen een belangrijk onderdeel van het programma.

Tijdens en na het leerprogramma kun je in een coaching circle het geleerde in praktijk brengen en je ervaringen delen met anderen. Zo blijf je geïnspireerd en ervaar je steun van mensen die net zoals jij aan het veranderen en groeien zijn.

THEMA’S

dag 1: bewustwording van de kracht van een open mind, open hart en moed
dag 2: versterken van zelfcompassie en zelfzorg
dag 3: omgaan met stress en life-events: de kracht van mindfulness, ademwerk en yoga
dag 4: leren van positieve psychologie en versterken van veerkracht
dag 5: versterken van vertrouwen en moed, loslaten van oude patronen
dag 6: zingeving: ontdekken wie je in essentie bent en wat je ware werk is
dag 7: verbinden, samenwerken en gezond omgaan met discussies & conflicten
dag 8: nieuwe doelen stellen en bewuste stappen zetten
dag 9: ervaringen delen en van elkaar leren via actieve werkvormen
dag 10: reflectie op je groei en verandering, stilstaan bij de vervolgstappen

PRAKTISCH

  • 10 sessies op open inschrijving, van 10.00 – 16.30 uur in Utrecht
  • Kosten: €1190,-per persoon exclusief btw en inclusief cursusmateriaal (mogelijk om in 2 termijnen te betalen)
  • Aantal deelnemers: minimaal 7 en maximaal 12
  • Data volgen binnenkort

RISE & SHINE LAB  kan ook op maat ontwikkeld worden voor organisaties, al dan niet in combinatie met een verandertraject.

OPBLOEIEN begeleidt mensen en teams in organisaties bij het versterken van hun veerkracht. Waar nodig wordt er samenwerking gezocht met andere professionals.

Elke mens is uniek. Er is daarom geen standaard stappenplan. Wel een dynamische aanpak met aandacht voor het versterken van de fysieke, emotionele en mentale veerkracht van mensen.