""Dit is mijn geheim, het is heel eenvoudig: alleen met het hart kun je goed zien.” (Antoine de Saint Exupéry)"

 

WIE

Angela Pagonidis is de oprichter van OPBLOEIEN en werkt als trainer, facilitator en communicatieadviseur.

Ze heeft ruim 20 jaar ervaring opgedaan bij een diversiteit aan organisaties, van grote (internationale) non-profit instellingen, overheid tot bedrijfsleven. Verbinding creëren, mensen en organisaties die een positief verschil willen maken in hun kracht zetten, bijdragen aan het oplossen van (complexe) maatschappelijke vraagstukken, positieve verandering begeleiden, daar ligt haar hart. Daarom is ze gespecialiseerd in échte communicatie (verbindend & waarderend), persoonlijk leiderschap en co-creatie.

 

NAAR MEER WERKPLEZIER EN VITALITEIT

Werk kan je heel ongelukkig maken. Ik heb dat zelf maar al te goed ervaren. Ik begon mijn loopbaan in 1997 tijdens de internet bubble. Mijn eerste baan als consultant bij een organisatieadviesbureau leek een droom: een vast contract, goede verdiensten, status, veel luxe etentjes en een leaseauto. Ik had nog geen rijbewijs, maar dat was een klein detail. Al snel merkte ik dat ik geen voldoening haalde uit mijn werk. Ik kon mijn betrokkenheid niet uiten in een werkwereld die vooral draaide om veel geld verdienen en niet om idealen of verbinding.

Mijn reis naar werkplezier is een lange geweest, eentje met pieken en dalen. Ik heb voor veel organisaties gewerkt en een schat aan ervaringen opgedaan. Ik heb ontdekt dat ik het meest gelukkig ben als ik werk aan projecten die een positief verschil voor mensen maken. Vandaar dat ik me richt op ondernemers, professionals en organisaties die bijdragen aan een mooiere wereld. Het is belangrijk dat zij in hun kracht staan en werkplezier ervaren, anders kunnen ze geen impact creëren.

Effectieve manieren van communiceren, samenwerken en organiseren zijn nodig: meer vanuit verbinding, dialoog en co-creatie. En ook persoonlijk leiderschap. Het is belangrijk dat je zelf de regie neemt en doet wat voor jou echt en waar is, ook in je werk. Dan opent de wereld zich voor je, kun je je makkelijk verbinden met anderen en van betekenis zijn.”

 

IK BEN OMDAT WIJ ZIJN

OPBLOEIEN werkt samen met coaches, trainingsacteurs, fotografen, kunstenaars, vormgevers, collega-trainers, wetenschappers en vele anderen. Samen kunnen we mooie “dingen” creëren!

Zin om persoonlijk kennis te maken, stuur een berichtje naar mail@opbloeien.net of bel 06 – 42275262.