Wil je kennismaken en inspiratie opdoen over werkgeluk? Ben je benieuwd naar hoe verbinding jou meer geluk en succes in je werk kan geven? 

 

 

INHOUD

Ben je niet helemaal tevreden in je werk? Mis je een fijne werksfeer, samenwerking met je collega’s of leidinggevende? Of heb je een conflict op je werk waar je graag uit wilt komen?

Of ben je aardig tevreden, maar heb je het gevoel dat het beter kan? Wil je meer contact en echte verbinding met de mensen met wie je werkt? Wil je co-creëren om zo tot echte oplossingen te komen?

In deze workshop ligt de focus op verbinding, met jezelf en met anderen, om zo meer geluk en succes in je werk te bereiken. We gaan onderzoeken hoe we de kwaliteit van onze werkrelaties kunnen verbeteren. Hoe gelukkig we ons voelen is namelijk afhankelijk van de kwaliteit van onze relaties. We zijn gelukkiger als we fijne werkrelaties hebben en presteren dan ook beter. Hoe je met een ‘open mind, heart & will‘ naar mensen en de “dingen” kunt kijken, dat is 1 van de thema’s.

De workshop heeft een positieve focus. We concentreren ons op de zaadjes die groeien en bloeien. Dus niet op het uitgebreid analyseren van onze problemen, daarmee verliezen we energie. De meeste van ons spenderen een derde van de dag aan werk. Het is zonde om zoveel tijd in ontevredenheid door te brengen. En dat hoeft echt niet!

 

TER INSPIRATIE ALVAST EEN MOOI FILMPJE OVER DE ROL VAN EMPATHIE