Ben je nieuwsgierig naar wat co-creatie is? Streef je naar effectieve en gezonde samenwerking in je team of organisatie? Wil je met co-creatie oplossingen en/of diensten ontwikkelen?

 

In het kort:

  • Voor professionals, ondernemers en leidinggevenden die met de collectieve intelligentie van alle betrokkenen problemen willen oplossen. Alleen dan kan er echt wat veranderen. Samen weet en kun je meer.
  • Voor professionals, ondernemers en leidinggevenden die streven naar meer klanttevredenheid door samen te werken en te co-creëren met klanten oftewel samen producten of diensten ontwikkelen of tvernieuwen.
  • Enkele namen van de methoden: circle, world café, open space technology, appreciative inquiry (AI) en proaction café.
  • Mogelijkheden: begeleiding van co-creatiesessie, training in cocreatie methodieken, communicatie- of veranderingstraject
  • Inclusief evaluatie met aanbevelingen

 

Uitleg co-creatie

Co-creatie is een effectieve manier om problemen binnen teams, organisaties en gemeenschappen op te lossen. Om echte oplossingen te vinden, hebben we de stem en intelligentie van alle betrokkenen nodig, plus een positieve focus. Alleen dan kan er wat veranderen. Samen weet en kun je meer. De huidige werkomgeving en wereld zijn te complex geworden voor oplossingen die via hiërarchie, een elitegroepje of een vastomlijnd model in gang gezet worden. Juist het delen van waarheden en ervaringen zorgen voor meer wijsheid, creativiteit en duurzame oplossingen. Naast elkaar staan, gezamenlijke doelen hebben, elkaars talenten en ideeën waarderen, inleven en samen iets scheppen zijn belangrijk. Het geheel is meer dan de som der delen.

Co-creatie is veelzijdig. Je kunt co-creatie gebruiken om samen met klanten een product of dienst te ontwikkelen, om problemen in een organisatie met de intelligentie van alle betrokkenen op te lossen, om met diverse partijen een oplossing te vinden voor een vraagstuk, enzovoort.

Afhankelijk van de ervaring en de leerbehoeften maken we een programma voor een sessies, training of traject.

 

Angela PagonidisNieuwsgierig? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken! 
Ik kom ook graag op bezoek om persoonlijk kennis te maken.

Stuur een email naar: mail@opbloeien.net.
Of bel 06 – 42 27 52 62.