PRIVÉ OPBLOEISESSIE (COACHING)

Wil je meer geluk en succes ervaren in je werk? En wil je met coaching investeren in verbinding met jezelf en anderen?

 

  • FullSizeRender-7Meld je HIER aan voor een gratis OPBLOEISESSIE van 75 minuten! Dan kun je ervaren of dit is wat je zoekt.
  • Wil je persoonlijk onderzoeken hoe je meer voldoening in je werk en leven kunt bewerkstelligen?
  • Wil je op een andere manier met (werk)conflicten omgaan, met meer respect voor jezelf en je waarden?
  • Wil je de samenwerking en communicatie met je collega’s, klanten, leidinggevende of opdrachtgever verbeteren?
  • Wil je verbindende communicatie toepassen in je (werk)leven?
  • En wil je hiervoor persoonlijke begeleiding in de vorm van coaching?

Lees dan verder!

 

Waarom coaching bij OPBLOEIEN?

Onderzoek laat zien dat hechte en gezonde relaties in werksettings tot betere werkprestaties leiden. Je bent ook gelukkiger als je je verbonden voelt met de mensen met wie je werkt. Dat draagt bij aan betere samenwerking, ideeën uitwisseling, creatieve oplossingen voor problemen, vertrouwen, innovatie en veerkracht na tegenslag.

Investeer daarom in mensen, in jezelf en in het versterken van je (werk)relaties! Het is echt de moeite waard om op dit gebied nieuwe inzichten en inspiratie op te doen. Zodat je meer geluk en succes gaat ervaren in je werk.

In een OPBLOEISESSIE luister ik met empathie naar je verhaal en geef ik je terug wat ik gehoord heb: je gevoelens en behoeften achter je gedachten en woorden. Je zult ervaren hoeveel impact het heeft als iemand echt naar je luistert, als er daadwerkelijk verbinding is. Samen bekijken we welke stappen je wilt gaan maken. Ook gaan we verbindende communicatie oefenen.

Je zult het meeste resultaat ervaren, als je een serie van sessies boekt. In overleg kunnen we bekijken hoeveel je er nodig denkt te hebben en hoe frequent.

IMG_0492Een sessie vindt plaats in Amsterdam, op een fijne rustige plek onder het genot van een kop koffie of thee. We kunnen het ook combineren met een wandeling. Gaat je voorkeur uit naar een telefonisch gesprek, dan kan dat natuurlijk ook. Bel 06- 42 27 52 62 of mail@opbloeien.net.

Probeer gratis uit of het iets voor je is, je hebt niets te verliezen. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

Hartelijke groet,
Angela Pagonidis