Wil je de interne branding en communicatie van je organisatie versterken? En wil je dit op een effectieve en vernieuwende manier aanpakken, door middel van co-creatie?

 

In het kort:

  • Mogelijkheden: begeleiding in het formuleren van de strategie en communicatieaanpak, begeleiding van co-creatiesessie, training in co-creatie methodieken of interim-opdracht
  • Voor organisaties die zich echt willen verbinden met hun medewerkers, stakeholders en samenwerkingspartners.

 

Waarom co-creatie bij interne communicatie en interne branding?


Waarom? Wat? Wie? Wanneer? Waar?
Dat is het startpunt voor alle communicatiecampagnes. Van klein tot groot. Van intern tot extern. Soms is dat voor een organisatie een vraagstuk waar hulp bij nodig is. Om richting te geven, om te bepalen waar de organisatie staat en heen wilt, om keuzes te maken en om te veranderen.

De huidige wereld vraag om een andere manier van communiceren en organiseren. Niet alles zelf bedenken en de wereld in zenden, maar delen en samen oplossingen vinden. En dat houdt meer in dan het gebruik van sociale media netwerken. Medewerkers, stakeholders en partnerorganisaties willen meedoen en meedenken. Met de juiste communicatiestrategie en participatie van alle betrokkenen verbindt je je als organisatie werkelijk met je doelgroepen. En daar is een co-creatieve communicatieaanpak uitermate geschikt voor.

 

angela pagonidis

Nieuwsgierig? Neem persoonlijk contact op voor meer informatie! 
Ik kom ook graag op bezoek om persoonlijk kennis te maken.

Stuur een email naar: mail@opbloeien.net.
Of bel 06 – 42 27 52 62.