WERK

OPBLOEIEN begeleidt professionals, ondernemers, teams en organisaties naar hun volle potentieel door ze te versterken in communicatie en co-creatie. Om zo samen een positieve impact te creëren in werk en samenleving.

Wil je een positieve impact in je werk en de samenleving creëren? En geloof jij ook, net zoals steeds meer andere professionals, ondernemers en organisaties dat je alleen samen met anderen je volle potentieel kunt benutten en daarmee grote dingen bereikt?

De huidige wereld waarin we leven en werken, vol snelle veranderingen, hectiek en complexe problemen, vraagt om een andere manier van communiceren, samenwerken en organiseren. We gaan naar een tijd waar bezit van kennis geen macht meer geeft, maar delen het nieuwe hebben wordt. Het gaat niet meer om geld, regels en controle, maar om samen van betekenis zijn.

OPBLOEIEN gelooft in de kracht van verbindend communiceren, samen leren, ervaringen uitwisselen en co-creëren. Ze dragen bij aan meer werkgeluk, betrokkenheid, vitaliteit, samenwerking, creativiteit, innovatie en duurzame resultaten. En dat hebben we hard nodig.

Slechts 9% van de Nederlandse professionals is echt bevlogen aan het werk, blijkt uit onderzoek van Gallup in 2013. Dat betekent dus dat 91% onbevlogen aan het werk is. Als je nadenkt over welke schade dit aanricht, word je absoluut niet vrolijk. En dan hebben we het niet alleen over een negatieve werksfeer of resultaten, maar ook over de invloed van ongelukkig zijn in werk op privélevens en gezondheid van mensen, en op de economie en samenleving als geheel.

Hechte en gezonde relaties in werksettings leiden tot betere werkprestaties. Mensen zijn gelukkiger op hun werk als ze zich verbonden voelen met hun collega’s en gelukkige mensen leveren betere werkprestaties. De meest gelukkige mensen zijn ook zeer sociaal en werken goed met anderen samen om problemen op te lossen. Gelukkige medewerkers vormen dus de basis voor een gezonde organisatie. Omvangrijk onderzoek heeft dit allemaal aangetoond.

In het werk van OPBLOEIEN staan mensen en hun enorme rijkdom centraal. Samen kunnen we mooie dingen creëren! Van workshops, (team)trainingen, (team)coaching, leiderschapprogramma’s, co-creatieve communicatiestrategieën tot onderzoek en begeleiding bij employee engagement en vitaliteit.

OPBLOEIEN vertaalt je vraag naar begeleiding op maat, op een manier die past bij jouw werk en organisatie, want elke situatie is anders en elke oplossing is uniek. Zo zorgen we ervoor dat de inzet ook resultaten op de lange termijn oplevert.
 

Ga je mee op reis?josh-wilburne-140523 (1)