"Het is kwetsbaarheid die vertrouwen haar waarde geeft."

 

WAARDEBEPALING ACHTERAF

WAARDE VANUIT HET HART

Alles van waarde wordt van aanraakbaarheid rijk. En hoe wonderlijk wordt het leven als je besluit om je hart te volgen. 

OPBLOEIEN werkt bij deze inspiratieworkshop met waardebepaling achteraf. Een waardering die je vanuit je hart geeft. Dat is een bewuste keuze. Het draagt bij aan een duurzame relatie, gebaseerd op vertrouwen. Dat betekent niet dat het werk van OPBLOEIEN vrijwilligerswerk is. We gaan ervan uit dat professionals in staat zijn om toegevoegde waarde te herkennen en te waarderen.

 

HOE KAN IK BEPALEN WAT HET WAARD IS?

Het is natuurlijk heel mooi als je de waarde kunt bepalen op basis van de nieuwe inzichten, sfeer, inspiratie, vertrouwen, vaardigheden en tools die je hebt gekregen. Wat zou je bijvoorbeeld geven als budget geen rol zou spelen? Na de workshop volgt een gesprek met de deelnemers waarin we de geleverde inspanning evalueren. Daarna komt eventueel de factuur met de waarde die afgesproken is en die je wilt geven.

Als je het lastig vindt om de waarde te bepalen, kun je een inschatting maken van de inspanning die is gedaan en de kosten die gemaakt zijn voor de geleverde dienst. Je kunt ook de waarde bepalen via “vergelijkbare” andere diensten.

  • Een workshop kost vaak tussen de €50,- en €100,- per persoon per dagdeel.
  • Een symposium kost al gauw €100,- tot €250,- per persoon.
  • Een consultant rekent een tarief tussen de €75,- en €250,- per uur.

 

MAG HET OOK ANDERS DAN ALLEEN MET GELD?

Geld maakt niet gelukkig, dat is zeker waar. Geld is wel belangrijk om als bedrijf te kunnen leven en blijven investeren. Ook de rekeningen van OPBLOEIEN moeten betaald worden. Toch kun je als je een klein budget hebt waarde teruggeven. Misschien kun je sociaal kapitaal, kennis, resources en vaardigheden met OPBLOEIEN delen. Of heb je iets anders van waarde.

 

WAARDEBPALING ACHTERAF VOELT ONGEMAKKELIJK

Als ook na deze uitleg waardebepaling achteraf ongemakkelijk blijft voelen, neem dan persoonlijk contact op. We komen er samen wel uit. Desnoods wijken we af van het principe.