GRATIS EBOOK

DE KRACHT VAN EMPATHIE, VERBINDENDE COMMUNICATIE & CO-CREATIE, 7 STAPPEN VOOR MEER GELUK EN SUCCES IN JE (WERK)LEVEN

Ga mee op reis en ontdek hoe je je geluk kunt verhogen door je (werk)relaties te versterken! Niets maakt gelukkiger dan hechte sociale relaties, blijkt uit onderzoek. Ze leiden ook tot betere werkprestaties. Geld maakt alleen gelukkig als je het aan anderen besteedt.

 

VRAAG NU HET GRATIS EBOOK AAN:

 

DEEL DEZE PAGINA MET JE NETWERK ZODAT IK ZOVEEL MOGELIJK MENSEN KAN INSPIREREN OM HUN (WERK)RELATIES TE VERSTERKEN!

 

INHOUD EBOOK

Met het boek wil ik je helpen om 7 belangrijke stappen te zetten in je reis naar meer geluk en succes in je werk. De kracht van empathie, verbindende communicatie en cocreatie, daar gaat dit ebook over. Ze zijn het belangrijkst om geluk en succes in je werk te bewerkstelligen.

Het boek met 7 stappen is geen standaard zelfhulpboek gericht op zelfverbetering, perfectionisme en introspectie. Voor positieve verandering heb je juist meer outrospectie nodig en het vertrouwen dat je in de kern goed bent zoals je bent. We zijn in deze tijd teveel op onszelf gericht, op het bereiken van perfectie. We hebben elkaar nodig om gelukkig en succesvol te zijn. Laat daarom je ware zelf zien, ook in je werk. Dan ben je de mooiste versie van jezelf!

Het boek staat vol met inzichten van belangrijke onderzoekers en experts, ervaringen, tips en oefeningen waarmee je aan de slag kunt in je bedrijf of organisatie. En daar hoe je echt geen directeur voor te zijn of in een hoge positie te werken. Ook jij hebt macht en kracht. Jij kunt anderen inspireren om mee te doen. Ik wens je alle geluk en succes! En ook een mooie reis!

 

***
OPBLOEIEN neemt je privacy serieus en zal je gegevens niet doorgeven aan derden.